Samarbeten

Vi på Adelsö Bryggeri är mycket måna om att samarbeta med andra bryggare och varumärken som delar vår vision. Är du intresserad av ett samarbete med oss? Hör av dig!

 

Akkurat ”Black and Blue”

Vi har sedan sommaren 2015 ett pågående samarbete med Akkurat Bar & Restaurant på Hornsgatan. Akkurats vision är att stödja de mindre hantverksbryggerierna och främja ölkulturen. Tillsammans med dem bryggde vi den 16 September 2015 en Akkurat + Adelsö samarbetsöl, vilken släpptes den 27 Oktober i Akkurats bar. Ölen vi tog fram blev en Saison med inslag av björnbär och blåbär, vilken vi så passande kallar ”Black and Blue”. Finns endast att tillgå på Akkurat.

 

Restaurang Volt

Sedan starten har vi funnits representerade i sortimentet hos Restaurang Volt, och nu utökar vi samarbetet. Sommaren 2015 tog vi tillsammans med Volt fram en öl specifik för deras smaker och meny. Den första ölen blev en Saison med myskmadra. Denna öl byts ut varje säsong och rör sig i takt med Volts meny. Ölen är också unik och kommer endast att kunna avnjutas på Volt. Håll koll i aktuellt för uppdatering om nya smaker.

 

Monks Café

Vår bryggmästare Anders Kotz har tidigare arbetat som bryggare på Monks Porter House och samarbetet med Monks har fortsatt fördjupats under åren. Monks Café är den enda krogen i Stockholm med ett eget bryggeri i direkt anslutning till restaurangen och deras sex restauranger i Stockholm har ett sortiment med cirka 1700 olika ölsorter. Här kan ni framöver hitta våra sorter så som Boom Boom Blonde, Chicken Race med flera.

 

 

Läs mer om våra återkommande säsongsbrygder och våra flaggskepp.

 

×
MENY